Wandelcoaching

Mijn doel is jou te begeleiden in je zoektocht naar meer voldoening en plezier in je werk. Jou dichter bij je passie te brengen. Dat doe ik bij voorkeur al wandelend in de natuur.

De natuur is een onuitputtelijke bron van rust en kracht. Een ideale omgeving om even afstand te nemen en na te denken over – te voelen – wat jou bezighoudt.

Ik zorg ervoor dat de juiste vragen worden gesteld.

Verhelderend

Antwoorden komen in de natuur vaak spontaan opborrelen. Situaties en voorwerpen dienen als metaforen en brengen je tot inzichten. Omdat deze inzichten aan een beeld en een ervaring zijn gekoppeld, laten ze zich later gemakkelijk weer oproepen. Dat werkt vaak zeer verhelderend.

Coachingsgesprek

De natuur biedt allerlei mogelijkheden om even bewust bij jezelf stil te staan. Zeker als iemand je op die mogelijkheden wijst. Het zet je aan het denken en maakt je bewust van zaken, patronen, gevoelens of gedachten die jou hinderen, of juist ondersteunen. Via inzicht en acceptatie ontstaat ruimte voor jou om je verantwoordelijkheid te nemen, keuzes te maken en de juiste stappen te zetten. Vanuit authenticiteit en zelfvertrouwen, nu en in de toekomst.

Of het nu een zonnestraal, een tak of regenbui is, overal zit een boodschap in verborgen. Ik leer je ontdekken wat die boodschap voor jou is en hoe je er iets mee kunt doen.

Tria Walk of thema-wandeling 

Naast individuele wandelcoaching bied ik ook coachwandelingen aan in groepsverband. Samen wandelen, praten en elkaar inspireren.

Tijdens een twee uur durende wandeling gaan we met een groep op pad in de natuur. Het in beweging zijn, creëert een verbinding tussen denken en voelen. Zo ontstaat al wandelend ruimte om stil te staan bij je eigen ontwikkeling en de dingen die jou bezighouden.

Deelnemers aan de wandeling inspireren elkaar. Anderen kijken met enige afstand naar jouw vraag of probleem en kunnen je helpen dingen anders te zien of te benaderen. Omgekeerd kun jij hen helpen met hun vraagstukken.

Als coach begeleid ik jullie tijdens deze wandeling door opdrachten te geven, vragen te stellen, te reflecteren op de antwoorden en ervoor te zorgen dat elke deelnemer voldoende aan bod komt. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten, inspiratie en motivatie. Input waarmee je voor jezelf belangrijke stappen kunt zetten.

Groeps-coachwandeling

– Inschrijven is mogelijk individueel of als groep
– Groepsgrootte 6-12 deelnemers
– Als groep kun je je eigen thema inbrengen

Wil je zelf ervaren wat wandelcoaching voor jou kan doen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden!

Aangesloten bij collectief van Wandelcoaches.nl