Ervaringen van anderen

Ieder mens heeft in het leven ontwikkelingsstappen te zetten. Ik voel me bevoorrecht daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Door de jaren heen heb ik al veel mensen mogen begeleiden. Hieronder lees je enkele ervaringen. Ze geven een goed beeld van wat mijn begeleiding voor jou kan betekenen.

Nieuwe inzichten
Annemarie is in staat snel te analyseren welke aandachtspunten er zijn. Desondanks zal ze je niet overvallen met haar scherpzinnigheid. Ze straalt rust uit en weet je te begeleiden, zodat je zelf ook deze aandachtspunten herkent. Daarna werk je samen met Annemarie aan een oplossing of aanpak. Ieder bezoek aan Annemarie geeft nieuwe inzichten en zet aan tot actie. Op haar eigen, subtiele wijze houdt ze je scherp zodat je blijft werken aan jezelf.

Dian


Zicht op mijn sterke kanten
Annemarie heeft het talent om je inzicht te geven in je sterke kanten, deze te aanschouwen en ermee te spelen. Elke wandelcoach bijeenkomst bracht mij kennis over hoe ik handel of niet handel in bepaalde situaties waarmee ik worstel. Deze kennis beklijft door wandelingen in de natuur. Een natuurlijke bron van hulp.

Edwin


Vragen en doorvragen
Annemarie is erg goed in het ´lezen´ van en het luisteren naar mensen. Zonder te sturen, weet ze de juiste vragen te stellen om je tot inzichten te laten komen. Ook weet Annemarie wanneer door te vragen naar een dieper liggende gedachte die misschien niet bewust is. Dat kan confronterend zijn, maar wel productief / nuttig. Annemarie gaat daar op een fijne manier mee om. Zelf heb ik twee sessies met Annemarie gedaan, waarbij ik zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling heb ervaren.

Linda


Bewustwording
Annemarie, ik heb jou leren kennen als een betrokken professional. Je hebt mij goed geholpen om mij bewust te worden van mijn persoonlijke drijfveren, mijn onderliggende gevoel en ook gedrag dat daar uit voort komt. Onze gesprekken gingen echt over “wie ben ik nou eigenlijk, en wat wil ik”. Die gesprekken waren intensief, maar we hebben ook veel gelachen. Jij weet heel goed en op een respectvolle manier de balans te bewaken in zo’n proces tussen enerzijds inspanning en progressie en anderzijds ontspanning en het “gunnen” naar mezelf. Ik heb veel van en door jou geleerd, en nog steeds: dank je wel! Ik kan jou van harte aanbevelen aan eenieder die op zoek is naar een deskundige en respectvolle begeleiding of sparring partner bij een stuk serieuze zelfreflectie.

Peter


Professioneel spiegelen
Annemarie is leuk, energiek en is niet voor één gat te vangen. Barrières zijn voor haar alleen maar uitdagingen. Ik heb haar ervaren als iemand die op een leuke en professionele manier kan spiegelen en je kan ondersteunen.

Marcel

Ieder mens is anders en heeft iets anders nodig. Ik vind het leuk om daar op af te stemmen. Wil je jouw loopbaanvraag met mij delen? Neem dan gerust contact op!