Gesubsidieerd (gratis) ontwikkeladvies is op dit moment niet meer beschikbaar. De informatie hieronder is voor de kandidaten die nu dit traject volgen.

De Subsidiesubsidie

Het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid heeft op 29 september 2020 bevestigd dat vanaf 1 december werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden weer kosteloos een ontwikkeladvies kunnen volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 55.000 adviestrajecten beschikbaar. Per ontwikkeladvies is een bedrag van €700 beschikbaar. De subsidie aanvraag word door mij gedaan. Als deelnemer ben je alleen verplicht bepaalde documenten in te vullen en te ondertekenen.

De subsidie van de vorige ronde die open ging op 1-8-2020 was binnen 22 dagen vergeven en het ging over 20.000 trajecten.

Was je toen te laat, of wil je er nu graag bij zijn, meld je dan nu alvast aan, dan doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat we er voor jou op tijd bij zijn.

Voor wie

Iedereen van 18 tot de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor deze tijdelijke subsidieregeling om een ontwikkeladvies te volgen.

Het ontwikkeladvies

Het is een kort traject (minimaal 4 uur begeleiding) waarmee je inzicht krijgt in jouw toekomst perspectief en loopbaanmogelijkheden. Het is een stap in een (her)oriëntatie in jouw loopbaan toekomstperspectief. Het traject bestaat bij mij uit drie individuele sessies. Deze vinden plaatst in Waalre (Noord-Brabant). Als dit wegens de afstand of de Corona maatregelen niet kan, zal dit online gebeuren.

Als de voorwaarden van het ministerie hetzelfde zijn als bij de vorige ronden beginnen we met een arbeidsmarktscan en eindigen we met een praktisch persoonlijk ontwikkelplan.

Verder komen de volgende onderwerpen aan bod:
– Situatieschets, arbeidsmarktscan en bewustwording van je eigen situatie en toekomstperspectieven;
– Persoonsprofiel waaronder: Competenties, Kwaliteiten, Vaardigheden
– Eisen die je stelt aan arbeidsuren, reistijd, locatie en dergelijke;
– Toekomstoriëntatie;
– Adviezen over financiële, persoonlijke en rechtspositionele consequenties.

Hoe verder

Als je meer over mij wil weten kijk dan even verder op de site. Is je interesse gewekt. Neem dan vooral contact met me op om te kijken of dit ook werkelijk iets voor je is en ik je op de aanmeldingslijst zal zetten.