Loopbaancoaching

Heb jij plezier in je werk?
En voldoet jouw huidige baan nog aan al je wensen?

Met de jaren verandert je kijk op werk, carrière en het leven in het algemeen. Daarom is het goed af en toe even stil te staan bij het pad dat je bewandelt en het doel dat je voor ogen hebt. Past dat nog steeds bij je? En waar wil je staan over vijf jaar?

Vaak ben je zo druk dat je vergeet je dit soort dingen af te vragen. Je merkt na een tijdje dat je uit koers bent geraakt. Wat nu?

Loopbaanbegeleiding

Jij bent degene die richting geeft aan jouw loopbaan. Jij en niemand anders. Dus wanneer het stroef gaat, ben jij degene die kan bijsturen.

Goed sturen vereist dat je weet wie je bent, wat je kan en wat je écht wilt. Het vereist zelfkennis, bewustwording en soms … een beetje hulp.

Mijn doel is om jouw zelfkennis te vergroten. Door jou gericht vragen te stellen, krijg je inzicht in wat jij verlangt in het leven, zowel qua werk als privé. Vanuit dat inzicht kun je bewuste keuzes maken, waarbij je zowel je gevoel als je verstand laat spreken.

Richting bepalen

Door te luisteren, te spiegelen en mijn kennis met je te delen, leer ik je kritisch naar jezelf te kijken. Ik stimuleer je om verantwoordelijkheid te nemen voor de weg die jij bewandelt, en daarvoor gericht actie te ondernemen. Ik zet je in beweging in een richting die je zelf kiest.

Samen gaan we op pad om jouw kwaliteiten te (her)ontdekken, en deze concreet en energiek in te zetten. Als je doet wat werkelijk bij je past, zul je merken dat dingen soepeler gaan. Je ervaart groei én succes.

Loopbaanvraag

Jouw loopbaanvraag is het uitgangspunt, daarmee gaan we aan de slag. Op zoek naar het antwoord kunnen we van alles tegenkomen. Waar nodig zetten we een stap opzij, zodat we daarna meer gericht op jouw persoonlijke einddoel af kunnen gaan.

Je mag rekenen op mijn creativiteit, flexibiliteit en grote betrokkenheid. We gaan altijd uit van wat jij nodig hebt om je verder te kunnen ontwikkelen.

Gun jezelf een baan waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Werk met plezier en voldoening, zodat je er energie van krijgt. Weten hoe? Neem contact met me op!