Annemarie van Berkel | diAnimo loopbaanbegeleidingAnnemarie van Berkel

Even voorstellen: Vanuit mijn psychologie achtergrond richt ik me op het mensen lekker in hun vel laten zitten en het leven vanuit bewust zijn. Sinds 2002 ben ik werkzaam binnen diverse loopbaan advies organisaties en sinds 2011 als zelfstandig loopbaan begeleider vanuit diAnimo loopbaanbegeleiding. Door mijn ervaringen zowel werk gerelateerd als privé en mijn analytisch vermogen ben ik in staat om snel en doelgericht tot de kern van de vraag te komen.

Op een persoonlijke en mensgerichte manier laat ik jou stappen zetten op het gebied van bewustwording. Zodat je vanuit je eigen kracht kan handelen en jezelf kunt zijn in jouw werkomgeving en het beste uit jezelf kunt halen binnen en indien je dit wenst ook buiten je huidige werkomgeving.

Mijn missie is geslaagd als ik zie dat mensen tot bloei komen, ontspannen en evenwichtig in hun werk zijn.

Nieuwsgierig geworden? Kijk onder aanpak naar wat ik voor jou kan betekenen of neem gerust contact op.